Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spänningen . . .

Varför är jag aldrig
nöjd med det jag har?

Är det positivt att
drömmarna finns kvar?

När jag nått ett mål så
känns det aldrig fullständigt ändå.
Jag söker snarast efter ännu en nivå.

När jag har klättrar upp
på bergets topp, och
ser mej omkring,

Så tänker jag: vad var det här?
Svar, Ingenting !


Jag måste nu med all min kraft,
försöka klamra mej kvar .

Och va nöjd med det jag har . . .




Fri vers av Marthina
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-10-17 18:35



Bookmark and Share


    ettolrahC
Ja det borde du!
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Marthina
Marthina