Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOS

Längtan över att vara över
varenda sanning och konsekvens
alla år och figurer
med SOS inbränt i undertexten
min kropp har sagt upp mig
den repellerar
allt jag någonsin varit




Fri vers av Jesper
Läst 478 gånger
Publicerad 2004-12-01 22:08



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
oh...en en sån stark text....håller med føregående kritikør om de tre sista raderna...vældigt snyggt formulerat och ger mig en stark kænsla...
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jesper