Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tanken

 

 

Våra tankar
möts för en stund


jag känner hettan
i dig


våra ivriga händer
sliter isär
knappar


kläder
rivs itu


blottad hud


nafsande läppar
letande tungor


vi ger varandra

 

allt

 

 

hårt

 

hett

 

 

sen


lutar vi oss
tillbaka

 

suckar
lustfyllt

 

njutandes av
våra
tankar

 

 

vi är nog lite lika

 

du och jag




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 704 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-20 16:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läppjande läppar och smekande tungor, förmedlar sinnlighets längtande händer, tycker om...ja...
2009-01-25

    ej medlem längre
En kärleksfull, fint erotisk, dikt
om närhet och ett behövligt, fint ögonblick
2007-01-10

  mb74
så bra ,låter som en mysig stund:)helt rätt:)
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla