Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runskrift


två steg tillbaka
till det vi en gång

älskade

gramofonens stift
går runt, runt
på gårdagens

stenplatta




Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 696 gånger
Publicerad 2006-10-21 00:49



Bookmark and Share


  Vacant
Mycket bra! Man får en känsla av att tiden står stilla.
2006-11-08

    mellanmål
Och du ristar i min själ =)

Mm
2006-10-23

  Osram
Cool!
Arkeologen i mig hajjar till. =)
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen