Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet kommer snart

Barnen leker än
omedvetna om alla
molnhemligheter




Bunden vers (Haiku) av Ternström
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-10-21 14:45



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Molnhemligheter - vilket ord! Det gillas. Titeln sätter stämning och ger dikten skepnad.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström