Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lövet

en gång för inte så länge sedan
föll ett löv till marken

lövet var rött
som blod

blodet sipprade ut från
kroppen när du skar dig

liksom lövet blev till jord

en gång för inte så länge sedan
föll du till marken

liksom lövet




Fri vers av Cintia
Läst 798 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-10-21 20:08



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
en morbid kärleksdikt
2009-01-22

  Micael Axelsson
En mjukt rörlig känsla, ligger i dikten, vilken förstärks genom ordbilden av det lilla fallande lövet. Man lämnas med en inre smärta
2008-01-16

  tatjana
Den är underbart vacker, sorlig.
Jag kommer i håg när du läste den
för mig fösta gången, jag blev riktigt tagen.
Väldigt bra skrivet!
2007-11-30

    bottle of pop
Wow, annorlunda och bra.
2007-03-09

  Amy
Oj... Vilken text. Den berörde verkligen!
2006-10-21

  sara-alice
Du, den här dikten är faktiskt underbar. Så himla stark!
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Cintia