Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vers på vers jag kastar bollen den som tar lyra har huvudrollen


Meningen med livet (2)

Ett sätt att se på saken
är att grubbla länge och ligga vaken
komma på att söka hjälpa
envar som syns vara på väg att stjälpa

gå med i ljuv förening
gärna en med viss förgrening
där kamratskap lätt kan uppstå
och värka fram med lust och sjå

så glädjen bland oss växa kan
ej blott med en kvinna, även en man
där skapa vi och varann kurera
som det gärna vill när få blir flera




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-10-22 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP