Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isgång


Mitt karga landskap
isolerar ett faktum

En inbyggd längtan




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-10-22 11:42



Bookmark and Share


    Louvisa
Ett guldkorn i flödet av ord
välavvägt
leder framåt
mot längtan

En dikt att läsa om igen
Är isgång ytterligare en metafor?
Jag tror inte titeln är slumpmässig
2006-10-25

  Cris
En vacker längtan kan
ofta omgärdas av ett kargt
landskap som i sin kalhet
kan vara oerhört vackert
2006-10-24

  Agnes
Kan inte formuleras klarare. Topp!
2006-10-23

  Almagrundet
Fina metaforer: karghet och isolering som innehåller en inbyggd längtan. Retar hjärnans bildskapande på ett härligt sätt!
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP