Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet vi aldrig haft

Jag ser dig där borta

stegandes emot mig




jag följer dina rörelser

med fixerad blick




lång o ståtligt



precis som jag föreställt mig





blåa ögon


lyser mot mig


som klara strålar





de mig säga tusen känslor


i ett enda kast




nerverna kittlar genom kroppen


avger små ryckningar o ofrivilliga rörelser




du tar mig i famnen


trycker mig tätt intill






jag hör dig andas häftigt

känner pulsen stegra




äntligen är du här




Övriga genrer av Spune-mi
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-10-22 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi