Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog våra önskningar vägen?

 

 

Vi bröt några
månstrålar
mitt itu

 

Du riktade dem
som antenner
medan jag satt och höll

 

Vi lyssnade efter
det uteblivna ljudet
av stjärnan som föll




Fri vers av anakin
Läst 653 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-23 16:58



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Fulländad i format och innehåll. Applåder.

// Jessica Ewa
2007-08-14

  tingeling
sista biten gav mig gåshud. Du hade mig vid titeln och innehållet kundai nte varit bättre. Fantastiskt.
2007-07-14

  molly crayons
vilken finfin.. (inte mycket till kommentar, men)
2006-12-04

    ej medlem längre
vacker
mitt hjärta gråter
2006-12-02

  Jessica Ebbesson
En andlöst vacker känsla i dina ord!
2006-11-07

  alfa VIP
Denna tycker jag om.
Enkel, rak och ren.

Du målar skitfina bilder på min näthinna. Uppskattas!
Snyggt!
2006-10-24

  Nina V A
*ler* vackert, inledningen är underbar och hela texten skänker en varm bild
2006-10-23

  Marlene Anna Linnéa
den är magiskt vacker Andreas. åh.. detta är.. alltså... vet du, jag kommer helt av mig här... men om jag får önska en annan titel så gör jag gärna det - kort och med en mystisk skönhet i. och så önskar jag att du skriver fler sånna här dikter..
2006-10-23

    Morbide
väldigt vacker :)
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

anakin