Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stämmer bra ellerhur;)


Vädret

När solen skiner är det för varmt.

När det regnar är det för blött.

När det blåser är det för blåsigt.

När det åskar dundrar det för mycket.

När det är molnigt är det för kallt.

När det snöar är det för snöigt.

När det är is är det för halt.



När är man nöjd med vädret??




Övriga genrer av Annelie E.B
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-10-23 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B