Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imse vimse spindel kallar ni det där revolution?



mina känslor har fastnat i nätet där
spindlarna rymt från nedervåningen nynnas det på
blinka lilla stjärna från dottern de
glömde kvar i flytten snart
är det dags att dö snart är det dags
att tvivla det snöar cous cous från
taken och statyerna dansar matematiska
uträkningar spelar saxofon på takåsarna det står
DET HÄR ÄR KRISTI BLOD på
väggen skrivet med läppstift snubblar på penslar följer
hans och gretas smulor nej de var inte syskon de var
jävligt kära bara yes gud är myt sagor
är verklighet inga mer tårar ikväll mona lisa inga
mer kvävda skrik hala fötter på rutigt
golv ta mig igenom evigheten dör man av
hög ålder har man inte levt livet riktigt
klart än ögonen har vuxit ut men
jag är fortfarande lika blind










Fri vers av livet
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-10-26 14:17



Bookmark and Share


  osynlig
Hur gør du før att vara så bra?
Denna textern ær underbar. Du får in ord som aldrig varit på samma nivå till att passa ihop som pusselbitar.
Dina liknelser till allt ær toppen .
det enda skulle vara att du skulle kunna ta bort ordet "jævligt" i mitten. men det behøvs absolut inte. den ær toppen
En favorit!
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet