Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hand i din

Du tar min hand i din
Vafan gör min hand i din?
Men du tittar på mig
Lixom lite vilset
Och jag tänker
Vafan
Det känns ju inte direkt fel
Då kanske det är rätt

Men det känns inte riktigt rätt
Men jag vet inte riktigt
Jag vet faktiskt inte
Jag kan inte identifiera mina känslor riktigt
Och du frågar vad jag tänker
Och jag svarar
Jag vet inte
Och vi fortsätter gå där
tysta
Bredvid varandra

Och ändå möter min hand din
Håller i den
Och vi vill inte släppa
För man är hellre
Två
Om ensamheten
Än ensam
På egen hand




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-10-24 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson