Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..så tillfälligt. så underbart. så vackert. (man vaknar upp och tanken slår en; Han kan vara mitt livskärlek! )


Min för en natt.

Jag vet inte
vad jag vill.
Mest vill jag nog
bara vara nära.
Inget komplicerat.
Bara få känna
dina hjärtslag
Din hjärtslag i varenda del av mig.

Hur du får mig att glömma
varenda tänkt tanke
för att sedan fyllas av tusen nya
- intryck, avtryck
omtyckt?

Främling, pojke, man;
mjukaste hud.
Vem du är vet jag ej.
Jag vet bara
att jag vill ha dig här.

Andas i samma takt.
Somna i din nacke.
Berusas av din doft.

(Somna i din doft.
Berusas av din nacke.)

Jag begär inte mer
än vad mina ögon ser.
Jag vill inte veta.
Jag behöver inte.




Fri vers av ClaraJosefina
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-10-24 12:09



Bookmark and Share


  The Stargazer
Åh, vilken fin dikt. Den började aningen svalt, men sen blev den bara mer och mer inlevelsefull och medryckande. Jag gillar den verkligen.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

ClaraJosefina
ClaraJosefina