Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Tanklöst
ordflöde
bildar tanklös
mening
som i ett
bra tag
framöver
kommer etsas
fast
i min själ...

\'jag

älskar

dig\'




Fri vers av Mandan
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-10-24 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandan
Mandan