Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräklek

Att vara kär



Fruktansvärt pirrande i magen



Jag tror jag kräks




Bunden vers (Haiku) av Mandan
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-10-26 21:26



Bookmark and Share


    Ti-elina
Absolut! En känsla av pirr och illamående på samma gång!
Bra!
2006-10-27

    Camillaa
så kan det faktiskt kännas !
bra :)
/ C *
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mandan
Mandan