Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

Jag skall våga

säga att jag är kär i dig

Någon annan dag




Bunden vers (Haiku) av Mandan
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-10-31 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandan
Mandan