Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se vad några öl kan göra


fylle-sms

Det var en gång en flicka,
som led av fyllehicka.

Nu sitter hon som ett jätteknas,
planerar komma hem som ett fylleas.

men i sitt rus hon tänka,
lite sympati till nyktra skänka.




Fri vers av Mandan
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-07-02 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandan
Mandan