Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nadjva

det händer
ibland
under dessa blyertsgråa
dimdrömda
höstdagar
när luften är
tårtyngd
att
mina ögon
åter
fylls av det där
ljuset

det
som strålar
bortom
och vars
kraft
får mig att virvla och
viska

det händer

att jag måste slå ner
min blick
azizam
för att du inte ska
rodna




Fri vers av Aisha VIP
Läst 716 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2006-10-24 16:31



Bookmark and Share


  Kimsan
Känslomässigt medryckande och vackert.

Kim

Bokmärkt
2007-03-05

  annso.fie
Mjukt, ömt och kärleksfullt.. Mycket vackert skrivet!
2006-12-20

  Tove Meyer VIP
alltid lika varsamt, lugnt men pulserande vackert.
2006-10-29

  Manal
en otrloigt vacker, fin dikt som omsluter mitt hjärta..
2006-10-26

  Albert
otrolig kraft i den här!
(har slutat att ge betyg, men nu kunde jag inte låta bli)
2006-10-25

    ej medlem längre
BAh bah, verkligen ziba bod..bokmärker denna, merci.
2006-10-24

  Mikael Lövkvist
Wow! Vilken rytm! Vilken härlig dikt. Och vilken härlig eld som ni har emellan er. Grattis!
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP