Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du och jag ......

Kom in i min värld

fresta mej med ditt skratt

din dansande kropp

och kittlande rörelser

Låt mej få känna

gränslös närhet

Våra ögon möts och

vi ler

Fantasin har inga gränser

för vad vi vill göra.

Ta varandras händer och springa

längs stranden. Känna havets

lukt fylla våra sinnen och dess

brus fylla våra minnen.

Denna känsla kommer jag

sent att glömma.

När du och jag fann

varandra......




Fri vers av mjuk
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-10-24 21:31



Bookmark and Share


  Dessie 35
gillar denna med..Du är duktig..
2008-01-09

    Mejja
Underbart härlig!!!!
2007-02-16

  Karmar
Ah, kärlek i en tid som denna. Skön dikt och värmande ord, även om man saknar kärlek. Havet är verkligen en förstärkning av känslan.
2006-11-07

  K*
trevligt!
fint om kärlek.

kul att läsa en mer "diktig" form av dig!
mera dikt! :)
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk