Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemlighet

Det du inte vet
mår du inte dåligt av.

(jag har syfilis)




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-10-25 07:23



Bookmark and Share


  Davidoff
Oj då.....

Bra fångat i hemlighet!
2006-11-27

  * Ammi *
allt äta men inte allt veta ../väta/
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad