Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling.


får jag alla förlorade år?
-säg att jag får alla förlorade år


älskling




Fri vers av JAG LIKSOM FÖLL ÖVER KANTEN
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-10-25 11:07



Bookmark and Share


  Saramaria79
Nån som är lite inspirerad av Winnerbäck ser jag..*ler*
2006-10-25

  Pirate Grace
Gillar ditt namn! Välkommen!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

JAG LIKSOM FÖLL ÖVER KANTEN