Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dreaming away.


you touch my hair
with your soft hands
it\'s only me and you
in one united dream




Fri vers av JAG LIKSOM FÖLL ÖVER KANTEN
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-11-26 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAG LIKSOM FÖLL ÖVER KANTEN