Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du smakar kladdkaka.


för du är den vackraste
hela du
med din lagom långa längd
ögonen som glittrar
och förtrollar i höstmörkret

ditt leende är finast
och din mun smakar
som kladdkaka med grädde och hallonsås


och som du vet,
kan jag inte motstå kladdkaka




Fri vers av JAG LIKSOM FÖLL ÖVER KANTEN
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-11-10 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skicka receptet omgående,
vill smacka kladdkakan
baka den till min käresta
kom igen...
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

JAG LIKSOM FÖLL ÖVER KANTEN