Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a touch of red.


shimmering eyes
in the dark night

a touch of red
is all I need




Fri vers av JAG LIKSOM FÖLL ÖVER KANTEN
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-11-16 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAG LIKSOM FÖLL ÖVER KANTEN