Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag varken ser, hör eller känner


Natten är min fristad

Jag dog imorse
I samma sekund som jag öppnade ögonen,
Bländades av livets obarmhärtiga ljus
Då dog jag

Jag gick blödande genom dagen
Utan att andas
För varken syre eller blod
Har någon betydelse för mig längre

Jag vet
Att i morgon kommer samma sak att ske
Men
I natt kommer jag sluta ögonen
Och falla in i sömnens befriande svärta

(Det är där jag helst vill vara)




Fri vers av Lithia
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-10-25 16:20



Bookmark and Share


  *Camilla*
Vacker men sorglig
du får in orden perfekt

Underbart
2006-11-05

  Mackan
Vacker och sorglig dikt.
Känner igen dina ord, kan verkligen relatera till dem
2006-10-29

    Cammo
Sad ...
2006-10-26

  Johnny Chow
:'(
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia