Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen framför oss

Om korsningen

där våra vägar skulle mötas

visste vi inget

när vi tog

våra första steg



Doften

du lämnade kvar

som salt

i ett öppet sår


Att försonas

med ödets

outgrundliga

bestämmelseort

tar nog

hela livet


Och när jag dör

vittnar ärren på min kropp

om dessa möten























Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-10-26 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP