Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måndag, onsdag, tosdag, men tisdagen då? vad är det för dag?


sju dagar, en vecka

 

sju dagar, en vecka

måndag, trött efter helgen, fast man borde varit utvilad, men det spelar ingen roll, om jag så sover hela helgen så är jag ju ändå trött på måndag morgon...jo, så är det

tisdag, en mellandag, varför finns tisdagar? vem uppfann tisdagen? undra vad man tänkt att tisdagar skulle va bra för...ja, det går ju att spekulera tills man blir tokig...

onsdag, nu börjar det hända saker, den här dagen känns bra,mitt i veckan, lill lördag, vad som helst kan hända....

torsdag, jo, får väl gå, om onsdagen sitter kvar här på torsdagen så vill man nog att torsdagen snabbt ska bli fredag..eller? snart är det ju helg, jo torsdagen är bra  om förutsättningarna är goda...hm..

fredag, äntligen, om man är ledig ja, lite ångestframkallande faktiskt, man är trött efter en hel arbetsvecka, man vill hitta på något kul,umgås me familjen, äta något gott, träffa vänner, sova ah va fasen i morgon är det ju lördag, då, då kan man ju göra allt det där...suck

lördag, allt ska göras, den hör dagen borde har många fler timmar, helt klart, är klockan redan så mycket, vad tog lördagen vägen?

söndag, fy vad helgen gick fort, igen, har jag gjort något alls i helgen? redan söndag, nä här måste bli en ändring, varje dag måste få en meningsfull uppgift, en positiv ansiktslyftning helt enkelt, hela veckan ska utnyttjas, ja, okey, tisdagen går det inte göra så mycket åt, det får bli en dag, en dag som bara är......så var det då måndag igen..härligt, underbart, vart tar alla dagar vägen?

sju dagar, en vecka....that´s life...........




Övriga genrer av hellen
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-27 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen