Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske läser jag tidningen i morgon också....


läste i tidningen i dag

 

läste i tidningen i dag
att en fruktad våldsman som blivit häktad och fått sin dom, nu vill ha lägre strafftid, lägre strafftid? tänkte jag, den jäveln ska fan sitta lika länge som hans offer får lida, hela jäkla livet, punkt slut.

läste i tidningen i dag
att en domare som dömts för sexköp får behålla sitt jobb, dessutom får han retroaktiv lön för två år, anledningen från tingsrätten ljöd, han  onanerade ju bara framför kvinnorna, va? ska vi tåla det? tänk om alla sprang omkring och onanerade framför varandra, hur sjutton skulle det se ut? va? aj, aj oj...

läste i tidningen i dag
 kvinnlig artist mordhotad, trakasserades i tre år! att det är lång väntetid i telefonkön det är en sak, men hur står det till här då? ack du sköna, vad väntar du på?

läste i tidningen i dag
Nej, nu räcker det, jag orkade inte läsa mer, jag slog igen tidningen och skickade den till den sälla pappersinsamlingen och  gick ut på promenad i stället, och lät de ankommande stormvindarna blåsa och piska på mig, dom är i alla fall av naturen komna, inget vi kan göra något åt, men, jag säger ack denna värld, vad ska det stå i tidningen i morgon? va? kanske att Bildt köpt tillbaka sina ryska aktier eller att en domare som tidigare frigivits från alla skyldigheter när han onanerat framför kvinnor nu har gift sig med dem allihop och tagit ut skilsmässa från sin fru och valt att öppet gå ut med sin läggning...tja vad vet jag, spännande ska det bli i alla fall, att slå upp tidningen i morgon, om jag nu gör det... 

 




Övriga genrer av hellen
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-10-27 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen