Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslusten i oss alla



Lämnad för evigt i tidslöshet
Letar efter någon i all evighet
Ingen vet att den är där
Den är långt bort från våran värld

Ro sig själen ingen ger
Den vill hitta någon mer
Det enda som håller själen vid liv
Är hoppets eviga sommartid

Så trots att den letat i eviga dagar
I ett tid och rum utan lagar
Den fortfarande hoppet har kvar
För hopp gör en levnadsglad




Fri vers av Marthina
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-10-28 02:13



Bookmark and Share


    JJ VIP
Snygg rytm, lite drömskt innehåll, positivt slut, bra dikt! Mvh. JJ.
2006-10-28

    M
Det är skönt att du verkar tro ialla fall.kram
2006-10-28

  Hubbishelena
Hej! så fint och och sant skrivet! känner mig mer hoppfull efter att ha läst din text!

Hälsningar en annan nattuggla :)
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Marthina
Marthina