Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet knappt min sång

Vet knappt själv min sång
En hummande melodi
Lika lite vet jag min doft

Vet knappt själv
Sökande av gestaltning

Ett krav av mitt öde

Vet knappt själv mina tonfel

Måste fortsätta orädd

Så publiken inget märker
Hålla masken
Skina på




Fri vers av doris
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-10-28 18:39



Bookmark and Share


  stella
Gillar den här, att kalla det vi måste veta för en sång.
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

doris