Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njut njutnungslöst

Skala allt kroppsligt tomt
Töm förloppet
Sök inget
Och finn inget
Njut njutningslöst av frukter
Som kroppen bara tillräckligt behöver utan att frossa
Var stilla
Höj blicken utan högfärd

Tala tålmodigt




Fri vers av doris
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-10-29 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doris