Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igenkända partiturer

I natt finns du
Som jag undvikande betraktar i all tomhet
Och som besatt bygger nya verklighetsvärldar
För att inte falla omkull så som man skrattar åt
En clown som glömt sitt nummer
Det var ju aldrig meningen
Det som skedde
Är min enda kunskap
Om så en
Är det den kunskapen
Det var ju aldrig meningen att det skulle bli så här
Ibland ekot av psalmsånger skördar jag toner
Bygger nya melodier för att känna hemmets väggar omsluta en liten kropp till ett stöd

Samlar jag toner för att vissla några igenkända partiturer




Fri vers av doris
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-10-29 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doris