Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somnar här ifred

Att vrida sig sakta bortifrån
Dem som hotar
Dem som brinner hål

Att vridas långsamt ur sitt skal
Försiktigt så ingen ser
Vill ha mer

Vill trycka på
En vacker skrud

En ogift brud

Försiktigt så ingen ser
Ger jag mig av

Flyger tyst


Somnar här ifred




Fri vers av doris
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-10-28 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doris