Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit köld

Där ingen finns
finns alltet

Svart blir vitt

Så allt som innan
Men omvänt

Genomskinligt djup
Vit köld

Nattlinnets skira sover
sömnen åt flickan

där alltet finns
finns inget




Fri vers av doris
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-10-28 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doris