Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fula penetrerar

Fan
Vad det fula penetrerar

Förvrider all välvilja

Fan alla onda mönster besatt mig

Fan dessa jävla beskärningar

Helvete kuken naiv

låtsades mjuk




Fri vers av doris
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-10-28 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doris