Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt ömkliga

Det hopplösa omsluter
Mitt ömkliga

Min kropp förtärs i undran och avsaknad

Förtärs

I sökandet av sökandet
Knutar på varandra

Min virknål styrs fel
Nåden sviker

En fattig kan bara sin bön
En hemlös bara sitt skydd




Fri vers av doris
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-10-28 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doris