Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om absolut det största kärleksbeviset genom tiderna.


Var går gränsen?

Var går gränsen i din kärlek Jesus?
I mänskliga ögon har allt ett slut.
Kan du förlåta om och om igen
och göra allt som det var förut?

Var går gränsen i din kärlek Jesus?
Det jag undrat över många gånger.
Du reser mig gång på gång på nytt.
Är den som vi sjunger i många sånger?

Var går gränsen i din kärlek Jesus?
Jag undrar för jag gör så många fel.
Du styrker mig och tröstar mig igen
och du gör mig åter igen hel.

Var går gränsen i din kärlek Jesus,
var frågan som jag ställde dig.
Då visade du mig dina sårmärkta händer.
Jag såg bevisen på en gränslös kärlek till mig.




Fri vers av Maigelica
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-10-29 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maigelica
Maigelica