Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan ett kaos vara så tyst?

Jag ligger vaken och vrider mig, inre röster som skriker.
Jag sover och blir överfallen av våldsamma bilder.
Jag drömmer och lever i bisarr lycka.

Allt detta i en slags dimmig dvala, bedövad, sömnig.
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tänka...
Det blir svårare och svårare ju klarare allt blir.

Om jag skulle summera mitt liv i ett fåtal punkter:

Moment 22
Stor svängradie
Yin eller yang
Allt på en gång...

Jag vet att det är som det är, total acceptans, men faan om jag känner det jag vet!




Övriga genrer av Veronika Lundqvist
Läst 609 gånger
Publicerad 2006-10-30 01:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det vara ett stort steg mellan intellektets försanthållande och känslornas bifall.
Allt måste ju subjektiviseras och bära det självupplevdas signum.
2007-12-02

  Dan Corleone
du skriver väldigt hemska saker, men det är bra. du är bra. titta noga på mitt foto!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist