Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några väsentliga funderingar...


Ändran...

Tog ett beslut för länge sedan...

Skrev ett kontrakt med mig själv...

Lade till klausuler eftersom, allt för att nå målet...

Målet är i sikte...

Ska jag nu lägga till fler klausuler, köpa mer tid...

Eller ska jag driva igenom...




Övriga genrer av Veronika Lundqvist
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 05:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har fattat många beslut.
Att nu får det vara nog.
Och det DÄR var sista gången...
Jo, kyss Karlsson, tack för kaffet...and all that jazz.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist