Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövde bara skriva ur mig lite mörker och hopplöshet...


Mörker

Sitter här i nattens kaos och söker kontakt.
Lite ironiskt..med tanke på att jag flyr all slags närvarande.
Just nu känner jag för mycket av hopplösheten.
Visst har jag hjälp av alkoholens ljuva ångor.
Det finns ingen botten när man ligger där nere och ser uppåt.
Varför kämpar jag så hårt för att vara med de jag älskar där uppe?
Ibland dalar de ner mot mig och jag gör mitt bästa för att skicka upp dem igen.
Även om det känns ensamt här nere i hopplöshetens träsk så önskar jag ingen mitt sällskap.
Det enda jag kan riktigt fokusera på just nu är att känna en rakbladvass egg mot min hud.
Jag vet att det inte gör något bättre egentligen, det ger bara mer problem att förklara men...
Det känns så mycket bättre! Varför? Jag vet inte! Det bara gör det.
Kanske efter att jag skrivit det här så kan jag argumentera mig själv ur ännu ett ärr...vem vet. Jag bryr mig inte just nu.
Varför kan jag inte nå någon, varför försöker jag så mycket? Det leder ju bara till mer beslutsamhet.
*suck*
Jag försöker väl att sträcka ut en hand igen...




Övriga genrer av Veronika Lundqvist
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-08-04 01:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du behöver möta någon som förbehållslöst, reservationslöst och villkorslöst räcker ut sin hand till dig.
Det har jag gjort.
2007-12-02

  AllNamesRTaken
Lägg ner dina tankar brevid din kniv
De gör dig båda lika ont
Gråt istället ut dit liv
och låt murarna rämna.

Ty dräkten du bär för skydd är din rädsla
och allt den gör är att kväva den vind som blåser liv i ditt hjärtas glöd. Visst kan det bli så varmt att det bränner både dig och andra, men är det ändå inte oändligt mycket bättre än att se det vita kolet lägga sig likt tät spindelväv runtom och känna kylan och likgiltighetens kedja kring dit liv.

Kram och sov nu vännen...
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist