Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten haiku om min framtidsångest...


Framtid

Plötsligt är jag här

Nu skulle det ju ta slut

Yr av ovisshet




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-13 21:46



Bookmark and Share


  camillala
jättebra skriven
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist