Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken

Det är så långt upp.

Bränslenivån kan stiga.

Vart finns det en mack?




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 426 gånger
Publicerad 2008-10-13 14:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det inte så att vi kan vara varandras mackar?
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist