Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkrädda



vi har alla blivit dömda av
siffror cigarrstumpar &
älskarinnor på
mattan och alla dessa
nedräkningarna

..
. -


snart måste någon visa
sanningen under ytan och vi
väntar vi väntar på att
nåt ska hända och kön kommer
befruktas kvarlevnader av
kanelhjärtan på
koffein silade av darriga händer som håller om kalla
fingrar när även
solen kan bränna sig

vi kysser och vi kramar men
våra händer duger egentligen inte till
någonting alls bara strypa varandra eller
sy kläder att visa upp oss i måste en av oss
styra tills en av oss häller i sig
massa vita och röda piller och inte vill
leva längre men vaknar upp på
sjukhuset lyckades inte lyckades inte
den här gången heller och ändå så
försöker aldrig igen aldrig
mer nu är
jag lycklig harshlycklig och nostalgilycklig inte
för att jag älskar dig eller nåt han har
bläddrat sönder alla
porrtidningarna jag säger, nu
nu medans vi



kan





Fri vers av livet
Läst 627 gånger
Publicerad 2006-12-11 18:29



Bookmark and Share


    Camillaa
Underbaar

/ C
2006-12-26

  verkligen
fy vad du skriver bäst
du liksom förklarar hela värden med några rader
och all jävla ångest som fyllr oss
på något sätt har vi byggt upp det själva

man ska aldrig önska att man vore någon annan
men jag skulle vilja förstå som du gör
det skulle jag
fast jag vill inte endå
för då skulle jag inte vara jag och då skulle jag missa hela poängen
2006-12-17

  Jonas Hagén
Bra försök inte igänn, det är värt att leva även i ångest
och tomteliknande gubbar som gnider på sin cigg,
2006-12-11

  edvin medvind
"vi kysser och vi kramar men
våra händer duger egentligen inte till
någonting alls bara strypa varandra eller
sy kläder att visa upp oss i"

Jag blir lika imponerad varje gång jag läser något du har skrivit. Det känns som att du vet mer om livet än en som har levt i hundra år.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet