Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga ord att skriva


vill kunna skriva
men är tom
tom

har inga ord att skriva ned
utom

jag
älskar
dig




Fri vers av jennie.
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-10-31 00:13



Bookmark and Share


  A Ocean
Känns igen, tack så mkt =)
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.