Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintern är en lindring för mina brinnande sinnen


Om vintern

Kristaller av tid
faller genom vintergatans kalla sken

sakta sveps en sval, vit mantel
runt vår brinnande himlakropp

om vintern känns allt lättare

då dämpar snön änglarnas fall
och smärtan domnar sakta bort

då sluter jag mina ögon
och låter tårarna frysa till is




Fri vers av Mackan
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-10-31 13:23



Bookmark and Share


  H. Karla
Du får mig nästan att tro på dig. Men en stund efter att jag läst sista raden påminner jag mig själv om hur mycket jag avskyr vintern.
2006-11-01

  sockerspöket
Oerhört vacker
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mackan
Mackan