Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faiblesse [Haiku]

Lycka ut i fingertopparna
skör som kristall
borta på en millisekund




Bunden vers (Haiku) av Eldsjäl
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-10-31 22:24



Bookmark and Share


    crapcat
fint skrivet! känner igen mig.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Eldsjäl
Eldsjäl