Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Små flaskor med dina essenser stod på hyllan i min dröm.


Doften av dig
ligger kvar på min huvudkudde

jag vågar inte sova på den längre
för rädslan
av att doften
ska försvinna

ibland när jag bara går
i folkmassor
på trottoarer
och balanserar
på kanten
kan jag för en sekund
känna doften
av någon som använder
samma parfym, som du
då vänder jag mig alltid om

hastigt

.
.

för varje gång finns ett litet hopp
om att det kanske vore du
-
som gick förbi




Fri vers av Eldsjäl
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-11-01 00:03



Bookmark and Share


  madinsane
riktigt bra. du beskriver saknad precis som jag känner den.
2006-11-01

  KonstigaKatter
Vackert beskriven doft som hålls kvar i minnet...
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Eldsjäl
Eldsjäl