Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Det gick en ängel genom rummet.


Jag skruvar
vänder
.vrider
vrider på dig
på mig
i sängen

Tankarna tar över

..kan inte sova
mitt hjärta
vill ha mer
min kropp
den skriker
skriker
efter mer
efter
.beröring
(saknar saknar)
saknaden efter dig
den känns
överallt, den tär
tär så hårt
tär på mig

Oh, jag går i bitar

(vill ha dig här hos mig nu.alltid.jämt.helatiden.)

jag är berusad
omtöcknad
på tre kvart
det svänger
virvlar, runt runt
det gör allt
som finns i dig, i ditt huvud
så otydligt
om jag bara kunde förstå
vad det är du vill
med allt, med det här
med mig
för jag vet

.
.

vad jag vill




Fri vers av Eldsjäl
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-10-31 23:20



Bookmark and Share


    Manuela
Gillar texten!Alla har vi nog varit där någon gång.. någon natt....
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Eldsjäl
Eldsjäl