Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlekens spår.


Kärlekens spår (aldrig mer)

Fönstrets smutsiga ruta
Hindrar solens strålar
Elementet står på högsta värme
Men jag är kall

Tårar rinner och fryser till is
Och på mina kinder bildas ränder av frost
Jag har alltid älskat randigt
Men inte vertikalt

Från min mun bildas iskall rök
Och läpparna är blåa av köld
Jag vill ha en vinterjacka åt mitt hjärta
Men sådana produceras inte

Temperaturen stiger runtom mig
Men mitt hjärta är fortfarande omringat av is
Och den går inte att få bort
Bara dina ord kan få den att smälta

Det är det som är problemet
Ja, du är ett stort problem
För du är borta ur min värld
Och jag kommer aldrig mer se in i dina chokladbruna ögon

Fönstrets smutsiga ruta
Hindrar solens strålar
Elementet står på högsta värme
Men jag är fortfarande kall




Fri vers av Kajsa Moberg
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-10-31 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Moberg